Getty Images
29.10.19 Bilbranchen Nyheder

Nyt hold salgsrådgivere starter uddannelse til januar

Har du en talentfuld salgstrainee eller mere erfaren salgsrådgiver, du ønsker at udvikle og fastholde? Så tag et kig på branchens praksisnære deltidsakademiuddannelse i salg og rådgivning.

Om få måneder tager endnu et hold studerende hul på branchens salgsrådgiveruddannelse på videregående niveau. Der er stadig ledige pladser på det første fag ”Grundlæggende salg og salgspsykologi”, der begynder den 28. januar 2020.

Uddannelsen blev til i 2018 i et tæt samarbejde mellem branchen og Erhvervsakademi Aarhus, og mere end 30 dygtige salgsrådgivere fra alle dele af landet er godt i gang med at uddanne sig til en branche under forandring.

Uddannelsen strækker sig over tre år og læses på erhvervsakademiet i Aarhus sideløbende med jobbet i et af branchens bilhuse eller lastbilvirksomheder. Forløbet består af fem akademifag, der alle er krydret med praktiske eksempler og opgaver fra salgsrådgiverens hverdag. Der læses ét fag pr. halvår, og der vil være syv undervisningsdage pr. fag samt eksamen. Hvert fag indledes med en fælles temadag for de studerende og deres ledere, så alle er klædt godt på til forløbet.

Hos Pedersen & Nielsen A/S er Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning blevet taget rigtig godt imod:

Vi oplever, at uddannelsen giver stor værdi for Pedersen & Nielsen A/S. Vi har i øjeblikket to salgstrainees i gang med uddannelsen og kan tydeligt mærke, at uddannelsen gør dem dygtigere og mere sikre i deres arbejde. Ikke mindst i dialogen med kunderne. Én af dem er netop gjort til Kia-salgsansvarlig i Risskov afdelingen som følge af uddannelsen. Det er også en fornøjelse at se, hvordan de deler deres nye viden med kollegerne og inspirerer til nytænkning i resten af huset. Filialchef Morten Holst Nielsen

Læs mere om tilmelding

Fag, pris og tilmelding

Læs alt om uddannelsen

Download folder

Få mere information

Kontakt: Chefkonsulent Anker Nørlund Christensen, telefon: 7228 6000 eller mobil: 7228 6173

Send en e-mail
Skrevet af:

Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk