Modtagerne af ML-Prisen 2020

Fotokredit: Søren Malmose
06.10.20 Bilbranchen Nyheder

Prisregn over branchens nyuddannede svende

For 18. år i træk uddelte Metalindustriens Uddannelsesudvalg ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge. Igen i år var bilbranchens lærlinge stærkt repræsenteret i feltet. Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, fandt sted den 2. oktober 2020 i Industriens Hus.

Topkarakter og sociale kompetencer
Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Det gælder også lastvognsmekaniker Charlotte Falsig Jensen fra Im. Stiholt A/S, der udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er en rigtig god kammerat og kollega. Charlotte Falsig Jensen har gået på TECHCOLLEGE og været i lære hos Im. Stiholt A/S.

Hun blev indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lød det bl.a.:
- Charlotte er ukuelig i sin interesse for faget og kompromisløs i sin grundighed i de opgaver, der skal udføres. Hun er en pligtopfyldende medarbejder med godt humør, som med sin rolige tilgang sikrer, at kvaliteten altid er i orden. Hun laver aldrig fejl, for hun er hverken for skråsikker eller for stolt til at bede om hjælp. Socialt fungerer det også for Charlotte, selvom det er lidt en mandeverden, hun har valgt.

Selv giver Charlotte følgende bud på, hvorfor netop hun har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.
- Jeg har gjort en stor indsats og haft gode lærere på skolen og gode oplæringsforhold i virksomheden. Vi har f.eks. en mentorordning, som jeg har været rigtig glad for.

Statuetter og diplomer til prismodtagere
Kasper Palm, formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og forbundssekretær i Dansk Metal, og Lone Folmer Berthelsen, næstformand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg og underdirektør i DI, overrakte statuetter og diplomer til prismodtagerne.

Bil-branchens modtagere af ML-Prisen 2020

- Lastvognsmekaniker Charlotte Falsig Jensen, Im. Stiholt A/S
- Personvognsmekaniker Mads I. Stenbæk, Bilhuset Elmer A/S
- Personvognsmekaniker Oliver Saust, Andersen Biler A/S
- Karrosseritekniker Simon Jacobsen, BAG Aalborg A/S
- Kranmekaniker Line Bach Christensen, Im. Stiholt A/S

Bilbranchen ønsker tillykke

Stort tillykke fra Bilbranchen til vinderne af ML-prisen 2020 og til vores medlemsvirksomheder, der har løftet et flot uddannelsesansvar.

Lastvognmekaniker Charlotte Falsig Jensen, Im. Stilholt A/S

Fotokredit: Søren Malmose

Læs mere om prisoverrækkelsen

IndustriensUddannelser.dk
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold