Fotokredit: GettyImages

08.12.20 Bilbranchen Nyheder

Sidste frist for tilmelding til salgsrådgiveruddannelsen i Aarhus

I kan stadig nå at få en medarbejder med på det næste hold, der allerede tegner lovende med deltagere fra både Øst- og Vestdanmark. Der er kick-off den 20. januar i Nyborg og første undervisningsdag i faget ”Salgspsykologi og grundlæggende salg” er den 27. januar.

Hvorfor vælge at investere i uddannelsen?
Uddannelsen kan skabe værdi for jeres virksomhed på flere måder. Den klæder jeres medarbejdere på til at se og gribe nye muligheder i et marked under stadig forandring. De lærer at agere i forhold til ny kundeadfærd og nye salgsroller, og de får konkrete værktøjer, som kan bruges i virksomheden med det samme. I kan også bruge uddannelsen som et led i indsatsen for at tiltrække, udvikle og fastholde dygtige salgsprofiler.

Med salgsrådgiveruddannelsen får jeres salgsmedarbejdere:

  • kompetence til at sælge professionelt både til private og erhverv.
  • metoder til at analysere og forstå kundens behov, købsmotiver og -kriterier.
  • indsigt i forskellige kundetyper, effektive kommunikationsværktøjer og forhandlingsteknikker.
  • god forretningsforståelse og evne til at se salgspotentiale og muligheder i markedet.
  • værktøjer til at arbejde med CRM, lead generering og risikostyring i salget.
  • metoder til at udvikle og implementere salgs- og markedsføringsplanlægning.
  • viden om økonomistyring, investering og finansiering.

Uddannelsen tages sideløbende med jobbet. Forløbet består af fem akademifag, et afgangsprojekt og brancherettede temadage, hvor der sættes fokus på et aktuelt tema. For hvert akademifag vil der være syv undervisningsdage, en brancherettet temadag samt eksamen. 

Forløbet er kompetencegivende, giver 60 ECTS point og løber over tre år.

Hvorfor er Bayern AutoGroup glade for uddannelsen?
Stephan Sørensen er filialchef hos Bayern AutoGroup Aarhus A/S. Virksomheden har allerede deltagere med på flere hold og vil fremover tilbyde alle nye salgstrainees akademiuddannelsen.

De salgstrainees, vi har afsted på uddannelsen, kommer ud med et helt andet og højere niveau end tidligere. De er noget hurtigere klar til salg og kan genere penge. Vi kan tydeligt mærke, at vores trainees er blevet dygtigere og mere dedikerede. Jeg kan varmt anbefale andre bilhuse også at sende deres trainees afsted på uddannelsen. Filialchef Stephan Sørensen, Bayern AutoGroup Aarhus A/S

Tilmelding hos Anker

Chefkonsulent Anker Nørlund Christensen, Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J., telefon: 7228 6173 og e-mail: anc@eaaa.dk

Læs mere om uddannelsen

eaaa.dk/salgsrådgiver

Relateret indhold