Fotokredit: Fotograf Jon Norddahl, Norddahl & Co. ApS

29.06.20 Bilbranchen Nyheder

Handelselev hos Nellemann A/S i Odense får fagprøveprisen

En blændende opgave om øget bilsalg har sikret handelseleven Sebastian Ernlund Filtenborg DI's og HK Privats fagprøvepris for Handelsuddannelsen og 25.000 kr.

Det lykkedes mandag morgen at overraske Sebastian med den ærefulde pris, da han mødte på arbejde hos Nellemann i Odense. Kolleger, familie, undervisere fra Mommark og repræsentanter for organisationerne bag prisen var mødt talstærkt op for at sikre en festlig prisoverrækkelse.

Da Sebastian var i praktik i salgsafdelingen undrede han sig over, hvorfor der ikke blev solgt flere Kia Picanto. Og da han skulle vælge en problemstilling til sin afsluttende fagprøve, valgte han at undersøge det manglende salg nærmere. Og resultatet var så vellykket, at han nu kan sætte vinder af Handelsuddannelsens Fagprøvepris på sit visitkort.

I sin begrundelse for valget af Sebastian skriver bedømmelsesudvalget bl.a.: ”I sin opgave viser Sebastian stor indsigt i salgsteoretiske overvejelser, og han formår at tilpasse dem virkelighedens udfordringer på sit praktisksted. Og hos Nellemann A/S er der stor tilfredshed med deres elev, som de nu har fastansat. ”Jeg er glad og stolt over, at Sebastian har fået fagprøveprisen, for det er virkelig fortjent. Han har under hele læretiden vist videbegærlighed og engagement. Her er tale om en overordentlig dygtig elev. Han omsætter teori til handling, og følger op på sine delmål. Tilmed er han en virkelig god kollega”, siger Mike Kristensen, salgschef hos Nellemann A/S.

Årets Uddannelsessted 2020
Med prisen følger også en anerkendelse til praktikstedet, så prisen Årets Uddannelsessted 2020 går til Nellemann A/S, Odense. I DI understreger underdirektør Lone Folmer Berthelsen også, at der står to parter bag den yderst vellykkede fagprøve.

Når vi fejrer Sebastians flotte fagprøve, så er det vigtigt at huske, at han har haft sin virksomheds opbakning i ryggen. Nellemann løfter et flot uddannelsesansvar på en lang række uddannelser. Dermed bidrager de til at sikre tilstrækkeligt mange faglærte i arbejdsstyrken, og de bidrager til at styrke dansk konkurrenceevne. Derfor har vi valgt også at give dem en pris i dag. Underdirektør Lone Folmer Berthelsen, Dansk Industri

Det er andet år, at Dansk Industri og HK Privat uddeler fagprøveprisen for Handelsuddannelsen på 25.000 kr. Prisen uddeles til elever, der har bestået fagprøven på Handelsuddannelsens specialer med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder på Handelsuddannelsen og inspirere elever til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Bilbranchen ønsker Sebastian Ernlund Filtenborg og vores medlem Nellemann A/S et stort tillykke med anerkendelsen.

Ekstraordinært midlertidigt løntilskud til lærlinge og elever i 2020

Læs mere

Få indblik i handelsuddannelsen i Mommarks folder ”Handelselev Auto”

Læs mere
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold