Fotokredit: Søren Malmose

18.05.21 Bilbranchen Nyheder

Har du en lærling, der fortjener ML-Prisen 2021?

ML-Prisen (Metalindustriens Lærlingepris) uddeles til september. Fat pennen og skriv en indstilling, hvis du har en lærling, der fortjener en ekstra hæder. Indstillingsvinduet er åbent helt frem til 14. juli.

Til september hylder Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI) for 19. gang 25 dygtige nyudlærte svende i metalindustrien. Og det er nu, de gode indstillinger skal skrives. Lærlingen skal nemlig både indstilles af erhvervsskolen og praktikvirksomheden.

Prisen er en forkortelse for Metalindustriens Lærlingepris, og for at komme i betragtning til prisen kræver det, at:

  • lærlingen har aflagt svendeprøve i perioden fra den 1. juli 2020 til den 30. juni 2021.
  • lærlingen har fået 12 til svendeprøven.
  • både lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed har lavet en motiveret indstilling af lærlingen.
  • skuemestre, der har deltaget i lærlingens svendeprøve, kan også lave en indstilling, men denne har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau og kan derfor ikke stå alene.

Både det sociale og faglige tæller
ML-Prisen går til nyudlærte svende, der har udmærket sig både fagligt og socialt i deres tid på skolen og i virksomheden. Her går faglige præstationer altså hånd i hånd med godt kammerat- og kollegaskab. Hvert år modtager MI flere hundrede indstillinger, så jo mere præcist du beskriver, hvordan netop din kandidat udmærker sig på disse parametre, jo bedre mulighed har vi for at finde de helt rigtige prismodtagere. Så skriv gerne et par linjer om lærlingens arbejde, faglige niveau, indstilling til arbejdet, vilje til at samarbejde og hjælpe, humør, engagement mv. Har du en helt særlig historie at fortælle om netop jeres lærling, vil vi også gerne høre den. Det tæller alt sammen med i vurderingen.

Indstillingsvinduet er åbent frem til den 14. juli 2021 kl. 23:59. Find link til indstillingsformularen nederst på siden.

Indstilling til ML-prisen

Indstil lærling til ML-Prisen 2021
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold