Fotokredit: Getty Images

14.11.22 DI Bilbranchen Nyheder

Nye fag på salgsrådgiveruddannelsen om bæredygtighed og digitalisering

Efter tæt dialog med branchen opdaterer erhvervsakademiet i Aarhus nu strukturen på den populære salgsrådgiveruddannelse, der har kørt siden 2018. Ét fag udgår og to nye kommer til.

Når det sjette hold på ”Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning” begynder deres treårige uddannelse til januar, er der nye fag på skemaet. Ét af de to nuværende 10 ECTS markedsføringsfag udgår, og erstattes med to nye 5 ECTS fag, der har henholdsvis bæredygtighed og digitalisering i bilbranchen som omdrejningspunkt.

Derfor indeholder uddannelsen fra næste år fagene ’Bæredygtig forretningsforståelse for bilbranchen’ og ’Procesforståelse og digitalisering for bilbranchen’ - klik på linkene og læs mere om, hvilken indsigt og kompetencer, de studerende nu også får med fra uddannelsen fremover.

- Grøn omstilling og digitalisering påvirker snart sagt alle forretningsområder i bilbranchen. Og når vi samtidig står i en situation, hvor vi mere end nogensinde har behov for den rette arbejdskraft til at kunne håndtere udfordringerne, er det afgørende, vi hele tiden udvikler branchens uddannelser, udtaler Bilbranchens branchedirektør, Thomas Møller Sørensen og fortsætter:

- Derfor er vi meget glade for, at Erhvervsakademi Aarhus igen har taget branchens input til sig, og at vi nu får sikret, at de studerende på uddannelsen får bæredygtighed og digitalisering ind under huden fra start.

Skal du have et af dine salgstalenter med på hold 6?

Der er kick-off for det nye hold og deres ledere fra branchen den 19. januar 2023 på Gl. Vindinge, hvor Bilbranchen er vært sammen med Erhvervsakademi Aarhus.

Første rigtige undervisningsdag på erhvervsakademiet er den 23. januar 2023, hvor de studerende begynder på faget ”Salg og salgspsykologi”. I tilmelder jeres medarbejder her:

Tilmelding foregår online her

Omstillingsfonden er forlænget – også 10.000 kr. til videreuddannelse i 2023

Tidligere på året blev omstillingsfonden forlænget, så der også i 2023 er 10.000 kr. i tilskud til videreuddannelse for alle medarbejdere, hvis vedkommende ikke i forvejen har en videregående uddannelse. Erhvervsakademi Aarhus kan vejlede om dette.

Informationsbrochure om uddannelsen

Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning

Kontakt

Hvis du ønsker mere information om uddannelsen og tilmelding, så kontakt: Anker Nørlund Christensen, Chefkonsulent, Erhvervsakademi Aarhus. Tlf. 7228 6173 eller e-mail: anc@eaaa.dk.

Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold