Sidste års vinder personvognsmekaniker Pernille Petersen, Bilhuset Elmer A/S

Fotokredit: Søren Malmose
20.06.22 DI Bilbranchen Nyheder

Fortjener din superlærling ML-Prisen?

Du kan stadig nå at indstille din lærling til Metalindustriens Lærlingepris (ML-Prisen) 2022. Læs her, hvordan din karrosseritekniker, lastvogns-, personvogns- eller kranmekaniker kommer i spil til prisen.

Hvert år uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg den ærefulde pris ’Metalindustriens Lærlingepris’ (ML-Prisen) til 25 nyudlærte svende, der har udmærket sig både fagligt, socialt og kollegialt. Og nu er det igen tid til at finde ud af, hvem der fortjener en hyldest for sin flid og dygtighed.

For at komme i betragtning til at modtage ML-Prisen 2022 kræver det, at:

  • lærlingen har aflagt svendeprøve i perioden fra den 1. juli 2021 til den 30. juni 2022.
  • lærlingen har fået 12 til svendeprøven.
  • både lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed har lavet en motiveret indstilling af lærlingen.

Hvad lægges der vægt på i bedømmelsen?
ML-Prisen går til svende, der under uddannelsen har gjort sig særligt bemærket både fagligt og socialt i deres tid på skolen og i virksomheden. Hvert år modtager udvalget flere hundrede indstillinger, så jo mere præcist du beskriver, hvordan netop jeres kandidat udmærker sig på disse parametre, jo bedre mulighed har udvalget for at finde de helt rigtige prismodtagere.

Så skriv gerne et par linjer om lærlingens arbejde, faglige niveau, indstilling til arbejdet, vilje til at samarbejde og hjælpe, humør, engagement mv. Er der en helt særlig historie, som netop kendetegner din lærlings indstilling og dygtighed, så fortæl den gerne. Det tæller alt sammen med i vurderingen.

En pris med traditioner
ML-Prisen 2022 uddeles den 30. september 2022, og arrangementet foregår traditionen tro i Den Sorte Diamant i København. Dagen er altid en festlig begivenhed for både prismodtagere, virksomheder, faglærere og familier. For organisationerne bag prisen, DI, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne, er det ligeledes en glædelig begivenhed sammen med Industriens Uddannelser at fejre metalindustriens nyuddannede talenter med taler, musikalske indslag og noget at skåle i.

Sidste frist for indstilling
Indstillingsvinduet lukker den 14. juli 2022 kl. 23:59.

Kontakt

Anne Witt Thomsen, Industriens Uddannelser
Tlf.: 337 9160
Mobil: 3090 5474
E-mail: awt@iu.dk

Relateret indhold