Fotokredit: Bilbranchen

08.07.22 Bilbranchen Nyheder

Eftermarkedet i centrum på ny akademiuddannelse

Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, i Køge tilbyder fra august ”Service Management Uddannelsen”, der er udviklet til at løfte branchens innovationskompetencer og know-how på eftermarkedet.

Det nyeste uddannelsestilbud til bilbranchen er udviklet i et tæt samarbejde med en række bilvirksomheder, og er endt ud i et skræddersyet indhold, som skal ruste medarbejderne til en fremtid, hvor eftermarkedet får stigende betydning for branchens indtjeningsgrundlag.

Uddannelsen er relevant for både erfarne medarbejdere, som ønsker et specifikt kompetenceløft, såvel som nye talentfulde medarbejdere, der netop er påbegyndt en karriere i branchen - enten som trainee eller med erhvervserfaring fra et helt andet serviceerhverv.

Hele uddannelsesforløbet strækker sig over 2,5 år og læses på deltid samtidig med ansættelsen i en bilvirksomhed. Uddannelsen er praksisnær; dvs. at der i alle fag tages udgangspunkt i deltagerens egen hverdag. Medarbejderen, som er koblet på uddannelsen, kan derfor skabe værdi og resultater i virksomheden allerede fra første fag.

Det første fag på uddannelsen hedder ”Salg og salgspsykologi”, og den første reelle undervisningsdag er den 7. september 2022 på Zealand i Køge. Der afholdes forinden en kick-off dag for alle deltagere og deres ledere den 23. august 2022, hvor der vil være en introduktion til faget og uddannelsesforløbet som helhed.

Zeland har sikret, at der er opstartsgaranti for det første fag, og dermed er der sikkerhed for, at undervisningen bliver afviklet. Der er åbent for tilmelding helt frem til kick-off dagen.

Hent råd og vejledning hos Zealand:

Spørg om uddannelsens indhold
Allan Bjeld:
Telefon: 3036 7890
E-mail: albj@zealand.dk.

Spørg om tilmelding og økonomi
Lene Holberg Serup:
E-mail: lese@zealand.dk

Frimann Biler A/S om Service Management uddannelsen.

Videokredit: Bilbranchen

Andersen Biler A/S om Service Management uddannelsen.

Videokredit: Bilbranchen
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold