Karrosseritekniker Michael Bolvig Hansen, College360, Semler Mobility Retail Amager A/S og Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye

Fotokredit: Lasse Lagoni
07.02.23 DI Bilbranchen Nyheder

Tillykke til bilbranchens nye danmarksmestre 2023

Efter tre intense konkurrencedage kulminerede dette års DM i Skills lørdag med kåringen af danmarksmestrene inden for bilbranchens tekniske erhvervsuddannelser.

De er blevet testet til deres yderste, deltagerne i DM i Skills 2023. Siden H.K.H Kronprins Frederik torsdag den 2. februar skød danmarksmesterskaberne for elever og lærlinge på erhvervsuddannelser i gang i Fredericia, har de dystet i bl.a. præcision, innovation, sikkerhed og hurtighed.

Lørdag eftermiddag kulminerede de mange timers hårde arbejde og flere måneders forberedelser så med kåringen af hvert fags vindere, som nu kan kalde sig danmarksmestre.

Børne- og undervisningsministeren hyldede vinderne
Mattias Tesfaye overrakte trofæer og uddelte håndtryk til vinderne. Han benyttede også muligheden for at takke alle deltagerne for deres indsats.

Der er ingen genveje til praktisk viden. Man må øve sig, øve sig og øve sig. Det er værdien af jeres uddannelser. Når I er med her ved DM i Skills, er I med til at vise tusindvis af unge, at der findes andre veje end den boglige vej frem i tilværelsen. Vi politikere har travlt med den grønne omstilling. Men det er jo bare snak, hvis vi ikke har nok mennesker til at sikre, at det sker i den virkelige verden. Udover I er dygtige til jeres fag, er I også i den grad en del af løsningen og fremtiden. Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye

Branchens vindere:

Lastvognsmekaniker Frederik Brandstrup Worm, Im. Stiholt A/S, TECHCOLLEGE.

Karrosseritekniker Michael Bolvig Hansen, Semler Mobility A/S, College360.

Autolakerer Jonas Yde Petersen, Erling Høi-Nielsen A/S, College360.

Personvognsmekaniker Jeppe Præstiin Mikkelsen, CarPeople (Autohjørnet Ringkøbing ApS), UCRS.


Oplev den intensive og positive stemning under DM i Skills i videoen her.

Videokredit: Bilbranchen

imageoire.png
Lastvognsmekaniker Frederik Brandstrup Worm, TECHCOLLEGE, Im. Stiholt A/S. Fotokredit: Lasse Lagoni

image0ymfd.png
Karrosseritekniker Michael Bolvig Hansen, College360, Semler Mobility Retail Amager A/S. Fotokredit: Lasse Lagoni

imageftlgh.png
Personvognsmekaniker Jeppe Præstiin Mikkelsen, UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern, Autohjørnet Ringkøbing Aps. Fotokredit: Lasse Lagoni

imageld5sj.png
Autolakerer Jonas Yde Petersen, College360, Erling Høi-Nielsen A/S. Fotokredit: Sophia Hviid

DM i Skills 2024

DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelser, holdes én gang årligt. Med 280 deltagere fra i alt 45 fag og med mere end 50.000 besøgende er det Danmarks største uddannelsesevent. Næste DM i Skills finder sted i Roskilde den 18.-20. april 2024.

Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold