Foto: Dansk Byplanlaboratorium
05.01.23 Dansk Beton Nyheder

Kom til Byens Gulv

Sæt kryds i kalenderen den 9. februar 2023! Der løber konferencen Byens Gulv nemlig af stablen for 10. gang.

Konferencens tema er konflikter og dilemmaer i forhold til gulvet mellem husene - men hvad dækker det egentlig over?

Parterne bag konferencen har skruet et spændende program sammen til dagen. Nogle af de spørgsmål, der har fyldt hos arrangørgruppen er:

  • Hvordan skal vi genbruge materialer, når lovgivningen på området er så rigid?
  • Hvorfor taler vi kun om CO2 og klima i byggeriet – og ikke mellem husene?
  • Hvad er faktisk bedst – at bygge tæt eller give plads til lækre frirum med god biodiversitet?

Byens Gulv er 15 indslag på 3 scener og en producentmesse med de allernyeste materialer og produkter. Den nyeste viden om teknik og materialer, inspiration og erfaringer fra forskellige projekter er øverst på ønskesedlen for en god konference i 2023.

Spændende program

På dagen kan du bl.a. opleve Hélène Chartier, Director of Urban Planning & Design, C40 Cities. Hélène, sidder til dagligt i Paris, og er med på konferencen virtuelt med en præsentation og i en afsluttende debat og perspektivering på ’lille Danmark’ i det globale perspektiv.

Også arkitekten Jan Tanaka fra JAJA Architects lægger vejen forbi for at fortælle om JAJA Architects tanker om byens gulve. Flere af virksomhedens projekter arbejder nemlig med byens gulv som et gennemgående element, der skaber multifunktionelle rum med flydende overgange mellem ude og inde, landskab og arkitektur samt byrum, der fremmer uformelle og formelle aktiviteter.

Se mere om konferencen – og download hele programmet – her.

Du kan tilmelde dig konferencen her.

Parterne bag Byens Gulv

Byens Gulv er en endagskonference, der arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Beton, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA og Dansk Byplanlaboratorium.

Birgitte Theresia Henriksen
Skrevet af:

Birgitte Theresia Henriksen

Relateret indhold