05.09.22 Dansk Beton Nyheder

Stor støbeglæde skal inspirere unge til struktøruddannelse

Dansk Beton har netop indgået samarbejde med tv-vært, forfatter og journalist, Thomas Uhrskov, som har en drøm om at få flere unge til at blive struktører. Målet er at inspirere med hans egen støbeglæde, og derfor laver tv-værten i den kommende tid støbeevents for alle i hele Danmark.

Over de næste tre år vil Thomas Uhrskov gennemføre en lang række spændende betonstøbe-events rundt om i landet. Formålet er at give unge og deres familier et indblik i faget. Dansk Beton bakker op om projektet.

”Vi samarbejder med Thomas Uhrskov, fordi vi naturligvis støtter op om målet om at få flere ind på struktøruddannelserne. Og da Thomas Uhrskov selv synes, at betonstøbning er noget af det bedste i verden, tror vi i Dansk Beton på, at hans store støbe-glæde kan inspirere til at flere søger ind på uddannelsen,” siger Dorthe Mathiesen, chef for Dansk Beton.

Du kan følge med i de mange støbeevents på Dansk Betons kanaler i form af film og fotos på vores Facebook og LinkedIn.

Fakta om projektet

For at sætte fokus på Bygningsstruktør-uddannelsen har Byggeriets Uddannelser og journalist Thomas Uhrskov taget initiativ til en række familiestøbning events, der har til formål dels at øge kendskabet til de mange muligheder, beton har og dels give et mere tidsvarende kendskab til struktør-uddannelsens mange muligheder.

Til eventene får alle muligheder for at støbe forskellige effekter, borde, skamler, lamper og andet i beton. Bygningsstruktørlærlinge hjælper deltagerne, og de støbte effekter vil fem dage senere kunne hentes på den lokale erhvervsskole.

Dansk Beton samarbejder med Thomas Uhrskov om projektet, som ud over Dansk Beton har følgende sponsorer: CG Jensen, Aarsleff, Airtox, Haucon, PERI og Tibnor.

Datoer

Lørdag 3. september i Køge, EUC Sjælland

Lørdag 10. september i Næstved, EUC Sjælland

Lørdag 17. september i Horsens, Learnmark

Lørdag 24. september i Viborg, Mercantec - Læs mere

Lørdag 1. oktober i Ålborg, AMU Nordjylland - Læs mere 

Lørdag 8. oktober i Haderslev, EUC Syd

Birgitte Theresia Henriksen

Birgitte Theresia Henriksen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4712
  • Mobil +45 2928 7786
  • E-mail bith@di.dk

Relateret indhold