Dansk Beton

Samarbejde med studerende

Siden henvender sig til studerende, der ønsker viden om beton eller ønsker at samarbejde med Dansk Beton eller branchefællesskabets engagerede medlemmer.

Dansk Beton får rigtige mange interessante henvendelser og spørgsmål fra studerende. Vi sætter stor pris på den faglige videndeling, så alle i branchen kan tænke innovativt, når vi hver dag arbejder for en mere bæredygtig fremtid. 

Dansk Betons hjemmesider er opdateret med nyeste viden inden for branchen i form af artikler, videoer, publikationer og regneprogrammer. Vi anbefaler, at du starter din søgning der:

Bæredygtig Beton initiativet

I 2019 lancerede Dansk Beton sammen med mere end 50 samarbejdspartnere på tværs af fag og brancher Bæredygtig Beton initiativet. Gennem initiativet har branchen sat et ambitiøst mål om at halvere betonbranchens CO2-aftryk i 2030. Planen giver 35 konkrete initiativer, der kan hjælpe branchen til at nå målet. 

Læs mere om Bæredygtig Beton initiativet  

Download roadmap med de 35 initiativer for Bæredygtig Beton initiativet

Yderligere information

Fandt du ikke svaret på dine spørgsmål på en af ovenstående sider, er du velkommen til at udfylde skemaet nedenfor og sende til info@danskbeton.dk, så tager vi kontakt til dig. Vi beder dig være så konkret i din besvarelse som mulig – på den måde kan vi nemmere hjælpe dig videre.

Download skema til studerende