Arrangement

FAD Introduktionsseminar

Bliv klogere på hvem FAD er som brancheforening, og hvad vi har i pipelinen det næste stykke tid. Få derudover en introduktion til andre nye medlemsvirksomheder eller nye ansatte i eksisterende medlemsvirksomheder.

Image: ColourBox

Få et indblik i brancheforeningen FAD

Vi inviterer hermed til introduktionsseminar for nye medlemmer af FAD og nye ansatte i eksisterende medlemsvirksomheder. Her vil Joachim Finkielman, direktør for FAD, sige et par ord om fremtiden for brancheforeningen, den kommende strategi for FAD samt FAD's holdninger til den forestående forsvarsindustrielle strategi.

Introduktionsseminaret vil også være åbent for potentielle medlemmer, der vil have muligheden for at få et indblik i FAD som brancheforening og vores medlemmer. 

Derudover vil der på mødet være en generel briefing om det forsvarsindustrielle marked og FAD's medlemsaktiviteter. Mødet er også en god mulighed for at etablere vigtige kontakter til kolleger fra andre medlemsvirksomheder. 

Vi beklager den sene udmelding og håber, at I stadigvæk har mulighed for at prioritere arrangementet.

Deltagelse og registrering 

Introduktionsseminaret finder sted tirsdag den 1. juni 2021 09.30-13.00 - se eventuelt nedenstående program.

Deltagelse er gratis for både ansatte i FAD's medlemsvirksomheder såvel som potentielle medlemmer. Tilmelding er påkrævet via linket i højre kolonne, og tilmeldingsfristen er den 17. maj senest kl. 12.00. 

COVID-19: Vi forbeholder os ret til at annullere arrangementet, såfremt forsamlingsforbuddet sænkes eller ved for få tilmeldte. 

Program

Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Faglig ansvarlig

  • Direct +45 3377 3673
  • Mobile +45 6187 1540
  • E-mail jofi@di.dk
Charlotte Blomqvist

Charlotte Blomqvist

Praktisk ansvarlig

  • Direct +45 3377 4717
  • Mobile +45 4050 9093
  • E-mail cblo@di.dk