13.10.21 FOS Nyheder

Årets Veteranpris 2021: Hvilke virksomheder skal med i puljen?

Årets Veteranvirksomhed 2021 er sat til at blive kåret i januar 2022. Inden da skal de pågældende virksomheder indstilles i perioden frem til den 31. oktober 2021, hvor du kan komme med dit bud på, hvem der skal løbe afsted med årets pris.

Foto fra den officielle parade på Flagdag for Danmarks udsendte 5. september 2018 på Thorvaldsens Plads.

Foto: Forsvaret

Årets Veteranpris bliver uddelt for tredje gang til en virksomhed, som har gjort en særlig indsats på veteranområdet. Et område som er utrolig vigtigt at sætte fokus på, da vores veteraner udgør en særdeles værdifuld ressource - også på det civile arbejdsmarked. Det er vigtigt at bakke op om vores veteraner, som nu skal ud i den civile verden efter at have været udsendt. Nogle veteraner kommer nemlig hjem med mere i bagagen end andre, pointerer forsvarsminister, Trine Bramsen:  

”Vi skylder at bakke op om vores veteraner – også når de træder ud i den civile verden – og særligt over for dem, der har behov for støtte. Der er veteraner, der har brug for ekstra støtte og hjælp til at håndtere hverdagen på arbejdet.”

Læs om sidste års Veteranvirksomhed 2020 her

Mange virksomheder benytter sig allerede af veteranernes særlige kompetencer opnået blandt andet ude på slagmarken. Af samme årsag, er det også vigtigt at hylde de virksomheder, som gør en anerkendelsesværdig indsats for at rekruttere men også fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

”Med prisen som Årets Veteranvirksomhed hædrer vi en virksomhed, som har ydet en enestående indsats for at støtte vores veteraner på arbejdsmarkedet. Samtidig skaber vi opmærksomhed om, at veteraners kompetencer udgør en værdifuld ressource for virksomheder i Danmark,” udtaler forsvarsminister Trine Bramsen.

Det er også forsvarsministeren som i sidste ende vil stå for udvælgelsen af den virksomhed, som skal vinde prisen. Send din indstilling og motivation for at nominere virksomheden ved at udfylde skemaet herunder. Sidste frist for at sende en indstilling er den 31. oktober 2021.

Send din indstilling til Årets Veteranvirksomhed 2021

Relateret indhold