14.12.21 FOS Nyheder

SMV netværket er skudt i gang

SMV netværket er for alvor skudt i gang. Dan Hermansen, CEO hos MyDefence, blev udnævnt som formand, og kommende aktiviteter i netværket blev drøftet.

Grundet Covid-19 måtte styregruppen for SMV netværket mødes under virtuelle omstændigheder. Dog har gruppen allerede mødtes fysisk tidligere på året for at drøfte SMV Netværkets muligheder.

Styrket inddragelse af SMV'er i branchen

Dan Hermansen, CEO hos MyDefence, er blevet udnævnt som formand for SMV netværket i DI Forsvar og sikkerhed. Et netværk som skal arbejde målrettet for at skabe bedre forudsætninger for danske SMV'er - både på nationalt og internationalt plan.  

På mødet blev netværket og dertilhørende mødeaktiviteter drøftet, herunder hvordan styregruppen på bedste vis sikrer, at netværket opnår succes. Det er blandt andet vigtigt, at netværket tager udgangspunkt i og har fokus på de behov, der er bredt hos DI Forsvar og sikkerheds SMV'er. 

Af samme årsag blev det aftalt at gennemføre et arrangement i marts, hvor netværket samles til en brainstorm omkring SMV'ernes udfordringer, muligheder og ønsker. Arrangementet vil finde sted hos én af SMV'erne.

Styregruppen

Se styregruppens medlemmer her

Dan Hermansen (Formand for SMV netværket)
CEO
MyDefence

 

Mogens Rasmus Morgens
Vice President
Military Equipment Denmark

Kirsten Paulsen
Headhunter & Ass. Partner
Esbees Headhunting

Peter Kølby
VP, Business Development (Europe)
PlastPack Defence ApS

Mads Riber
Global Head of Sales
Sima Innovation

Henning Christensen van Brussel
Safe-Tec A/S

Læs mere

Læs mere om netværksgruppen SMV

Bliv klogere

Gå til
  1. Netværket udforsker muligheder for at inddrage SMV’er i EDF projekter samt øge fokus på brugen af artikel 346, herunder bl.a. vedligeholdelse.

  2. Pt. er virksomhedsstørrelsen erfaringsbaseret sat ved 30 fuldtidsansatte, idet større virksomheder typisk har ressourcer til rådighed til at løfte mange administrative byrder.

Relateret indhold