01.10.21 FOS Nyheder

Byd velkommen til Katrine

DI Forsvar og sikkerhed ansætter ny konsulent i Danmarks brancheforening for forsvars,- rum- og sikkerhedsindustrien. Byd velkommen til Katrine Kramb Nielsen!

Ny kvinde ombord

I dag kan vi i DI Forsvar og sikkerhed byde velkommen til Katrine Kramb Nielsen, som pr. 1 oktober skal bistå DI Forsvar og sikkerhed i deres daglige arbejde for en endnu stærkere dansk forsvarsindustri. 

Katrine er 33 år, bor til dagligt på Amager og har en kandidat fra Århus Universitet i statskundskab. Samtidigt er hun uddannet sprogofficer i arabisk og har i den forbindelse været udsendt i Irak. Katrine kommer fra en stilling hos Forsvaret og har også været rundt i flere ministerier igennem hendes karriere blandt andet Integrationsministeriet og Sundhedsministeriet. 

I DI Forsvar og sikkerhed er vi utrolig glade for at have fået Katrine med på holdet. I resten af 2021 og ikke mindst hele 2022 venter spændende arrangementer i både ind-og udland, nye netværksgrupper skal etableres yderligere, og der er masser af interessante projekter at dykke ned i. Katrine skal ligesom resten af teamet hjælpe til med samtlige af foreningens aktiviteter, og vi glæder os meget til at få Katrine og hendes stærke kompetencer med ombord.

3 hurtige om Katrine

  • Født og opvokset i Viborg
  • Tilbragt tre år af sit liv i Kina 
  • Har besteget Mount Fuji i Japan

Relateret indhold