13.09.21 FOS Nyheder

Save the date: Eurosatory 2022

Den 13.-17. juni 2022 løber Eurosatory af stablen i Paris. DI Forsvar og sikkerhed giver en status på, hvor vi står nu og beder jer om at reservere datoen.

Sæt X i kalenderen

DI Forsvar og sikkerhed er i løbet af dette efterår i gang med en støre planlægning af hvilke arrangementer, der skal prioriteres i ind- og udland de kommende år.

Allerede nu vil vi dog gerne gøre opmærksom på Eurosatory, der er et stort internationalt udstillingsevent for våbenindustrien, der afholdes hvert andet år i Paris.

Eventet samler omkring 15.00 udstiller og har godt og vel 55.0000 besøgende. 

DI Forsvar og sikkerhed har gammel tradition for at arrangere fælles stand og sideløbende arrangementer med bl.a. ambassaden. Denne gang har vi også søgt og fået UM fremstødsmidler, hvorfor DI Global markedsudvikling vil stå for den praktiske planlægning.

I år samarbejder vi endvidere med CenSec om arrangementet, mhp. at vise hele økosystemet for den danske forsvarsindustri. Dette indebærer, at CenSec som innovationsklynge har aktiviteter ifm. Eurosatory, der vil fokusere på internationalisering og innovation med universiteter og SMV’er, hvor vi som brancheforening giver mulighed for fælles stor dansk eksportstand.

Vi arbejder på inden længe at kunne give en update på planlægningen og anbefaler jer allerede nu at sætte kryds i kalenderen!

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os her

Relateret indhold