09.02.22 FOS Nyheder

Morten Bødskov tiltræder som ny forsvarsminister

Morten Bødskov tiltræder som ny forsvarsminister efter fredagens ministerrokade. I går blev nøglerne til forsvarsministeriet overddraget til Morten Bødskov, og der blev sagt farvel til tidligere forsvarsminister Trine Bramsen, som nu er tiltrådt posten som transport-og ligestillingsminister.

Foto: Forsvarsministeriet

Morten Bødskov bliver ny forsvarsminister

Den officielle overdragelse i Forsvarsministeriet fandt sted i går den 8. februar 2022. Her fik Morten Bødskov, tidligere skatteminister, overdraget ministerposten på rette vis med reception og gaveoverrækkelse. Både medarbejdere og presse var mødt talrigt op. 

Trine Bramsen går den næste tid i møde som ny transport-og ligestillingsminister men gav, som tidligere forsvarsminister, Morten Bødskov et par gode råd med på vejen. Derudover takkede hun Forsvarets soldater, veteranerne og deres famile. Hun takkede ministerområdet for arbejdet med styrkelsen af Danmarks sikkerhed, siden hun overtog ministerposten i 2019. 

Morten Bødskov takkede for Trine Bramsens arbejde med bl.a. lanceringen af en ny og solid Arktiskapacitetspakke og forstærkningen af Danmarks cyberforsvar. 

Kilde: Forsvarsministeriet

Læs ministeroverdragelsen i detaljer her (DR1)

Relateret indhold