11.05.22 FOS Nyheder

Succesfuld konference skal styrke det europæiske samarbejde i forsvarsindustrien

I mandags fandt DI Forsvar og sikkerheds, CenSecs og DKF's konference sted i Industriens Hus. Her fik deltagerne muligheden for at udveksle erfaringer, knytte nye bånd og netværke med andre europæiske leverandører.

Over 100 deltagere til forsvarskonference i Industriens Hus

I mandags kunne Industriens Hus byde over 100 deltagere velkommen til Industrial Cooperation i hjertet af København - en konference stablet på benene af CenSec, DKF og DI Forsvar og sikkerhed.

De tre organisationers mål var at skabe rammen for et unikt event, hvor man som virksomhed fik muligheden for at netværke og udveksle erfaringer med store europæiske leverandører.

Arrangementet var en succes og har opnået stor, positiv feedback fra de deltagende gæster, som bl.a. kunne opleve en fire-minutters-pitch fra 10 forskellige SMV'er. Herudover stille spørgsmål til Erhvervsstyrelsen, som også holdte oplæg på konferencen, og derudover få et indblik i, hvad tre tyske virksomheder har af erfaring med industrisamarbejde. 

Der arbejdes på en stemningsvideo fra eventet. Denne ville blive uploadet på nyhedssiden inden for de næste kommende dage.

Relateret indhold