Dansk Industri
13.09.22 FOS Nyheder

Fokus på forsyningssikkerhed skal øge samarbejde i forsvarsindustrien

Tirsdag d. 23 august fandt DI Forsvar og Sikkerhed og CenSec’s årlige konference, DDAC, sted i Industriens Hus. Over 300 deltagere sikrede rig mulighed for styrket netværk og dannede rammerne for høj faglighed.

Tirsdag de 23. august kunne Dansk Industri og Censec byde over 300 deltagere velkommen til konferencen DDAC (Danish Defence Annual Conference) med særligt fokus på forsyningssikkerhed.

Målet for dagen var at skabe en sammenhæng, der gav rig mulighed for at knytte bånd på tværs af forsvarsindustrien, samt et solidt fagligt udbytte. Årets tema er forsyningssikkerhed, hvis vigtighed er blevet understreget flere gange, den seneste tid” siger Joachim Finkielman, underdirektør for DI Forsvar og Sikkerhed.

Arrangementet var en succes og har opnået stor, positiv feedback både fra de deltagere, som bl.a. kunne opleve åbningstale af Forsvarschef Flemming Lentfer. Herudover bød dagen på en forsvarspolitisk debat mellem ordførere fra diverse partier, samt SMV pitches og endelig en fælles aftensmad med gæstetaler fra Lockheed Martin.

Vi glæder os til næste arrangement i 2023, der vil foregå i Aalborg hos Censec.

Der er lavet en stemningsvideo for dagen, som du kan se nedenfor:

DI Forsvar og sikkerhed

Relateret indhold