Arrangementer og netværk

Se DI Forsvar og sikkerheds aktuelle arrangementer og læs mere om vores netværk

Åben DI Forsvar og sikkerheds årshjul her

Netværk

Aktiviteter

Relevante arrangementer

EDF Roadshow

I anledning af at EU’s nye forsvarsfond går i luften afholdes et roadshow med fem events i hele landet i uge 38, hvor EU-projektmulighederne præsenteres og udforskes.

Droneseminar

FMI og Forsvarskommandoen gennemfører i samarbejde med UAS Denmark Testcenter og Odense Robotics et droneseminar om innovativ droneteknologi. Arrangementet løber af stablen den 23. september 2021.

SSI Event

Sky & Space Intergroup (SSI) inviterer til virtuelt møde mandag den 27. september 14.00-15.30. SSI-arrangementet har til formål at give mulighed for at udveksle tanker angående potentialet for brintdrevet luftfart til industrien. Diskussionen vil dække både europæisk og global politisk udvikling.

Introduktion til revideret NIS-direktiv (NIS2)

Center for Cybersikkerhed inviterer til webinar om det kommende, reviderede NIS-direktiv (NIS2) tirsdag den 28. september 2021 kl. 10.00 – 11.00.

CWS: Regeringers forsvarspolitik

Center for War Studies (CWS) har inviteret Moritz Weiss, lektor i Internationale Relationer ved LMU -universitetet i München, ind til en snak om, hvordan regeringer regulerer forsvarsindustrier m.m. den 6. oktober 10.30-12.00 i Odense.

8th Homeland Security Conference

Den årlige Homeland Security Conference er en innovations- og teknologikonference. I år er det overordnede fokus fortsat på spørgsmål, udfordringer og modforanstaltninger inden for rammerne af Homeland Security. Arrangementet vil foregå på IDA Conference Center i København.

The Soldier of the Future

EU-Kommissionen og CenSec samler en lang række forsvarsrelaterede deltagere til et fælles event på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, der omhandler de kommende teknologier, den fremtidige soldat står overfor.

CMMC Netværk

Virtuelt arrangement i samarbejde med CenSec og den danske ambassade i Washington. Afholdes den 16. november 13.00-14.20. Fokus på en ”CMMC-in-a-box” løsning.

Webinarer

Afholdte webinarer

Gense DI Forsvar og sikkerheds webinarer

Nye retningslinjer for industrisamarbejde

Gense webinaret