Arrangement

Informationsarrangement om nye retningslinjer for industrisamarbejde og andre foranstaltninger

I forbindelse med Erhvervsstyrelsens nye retningslinjer, der træder i kraft den 9. september 2021, afholdes et informationsmøde den 18. august 2021 14:30 – 16:00 om ovenstående. Kom og vær med, bliv klogere og stil spørgsmål til henholdsvis Erhvervsstyrelsen og Forsvarsministeriet.

Regeringen har nu vedtaget nye retningslinjer for industrisamarbejde. De nye retningslinjer vil indgå som et centralt element i regeringens kommende nye forsvarsindustrielle strategi, som forventes lanceret i efteråret 2021. Retningslinjerne træder i kraft den 9. september 2021.

Det er i den sammenhæng besluttet at afholde et informationsarrangement, der kan oplyse danske forsvarsvirksomheder om de nye retningslinjer for industrisamarbejde og andre foranstaltninger under Art. 346. 

Arrangementet vil finde sted på konferencecenteret IDA Conference på Kalvebod Brygge i København og sker i samarbejde med DI Forsvar og sikkerhed. Man kan som udgangspunkt tilmelde sig med en-to personer fra sin virksomhed, og tilmelding vil ske efter først-til-mølle. Der vil være livestreaming til arrangementet via dette link: https://avcenterlive.dk/mYtB2N3RgDBhYwmhoKx1ZpSXu3


Derudover vil der være optagelse til fremadrettet brug. 

På nuværende tidspunkt vil det derfor kun være muligt at tilmelde sig det fysiske arrangement via tilmeldingsrubrikken til højre.

Publikationer

Læs mere om de nye retningslinjer

Se mere her

Se programmet

  • 14.30 Velkomst

  • 14.45 Retningslinjer for udvikling og opretholdelse af forsvarsindustrielle kompetencer og kapaciteter ved anskaffelse af forsvarsmateriel og forsvarstjenesteydelser

   v. Erhvervsstyrelsen og Forsvarsministeriet

  • 14.45 Spørgsmål

  • 16.00 Afrunding