Arrangement

Cybernetværksmøde

DI FoS og CenSec afholder et særligt informations- og netværksmøde om national sikkerhedsgodkendelse og NATO/EU-akkreditering, hvor der vil være oplæg fra Center for Cybersikkerhed.

Bliv klogere på nationale godkendelser indenfor cyberområdet

 
Er du i en cybervirksomhed i vækst, og har du interesse i processerne om national sikkerhedsgodkendelse og NATO/EU-akkreditering af klassificerede produkter?

 

Via DI Forsvar og sikkerhed får du nu mulighed for at deltage i et særligt online event om national sikkerhedsgodkendelse og NATO/EU-akkreditering vedrørende klassificerede cyberprodukter. Eventet afholdes i samarbejde med CenSec.

 

Der vil være deltagelse med oplæg af Center for Cybersikkerhed (CFCS) vedrørende processen for akkreditering af klassificerede produkter, herunder NATO og EU godkendelser og optagelse i NATO Information Assurance Product Catalogue (NIAPC). En proces der med andre ord er afgørende for cybervirksomheders virke i udlandet.

 

Arrangementet gennemføres, hvis der er over 15 tilmeldte og efter først-til-mølle princippet. Medlemmer fra CenSec som ønsker at deltage i arrangementet, skal indhente en rabatkode fra CenSec. 

 

Arrangementet foregår kun online. Link til onlineplatformen vil blive sendt til deltagerne dagen før mødet.

Program

  • 14.00-14.15 Velkomst

   v. DI Forsvar og sikkerhed

  • 14.15-15.15 Præsentation om national godkendelse og NATO/EU akkreditering

   v. Center for Cybersikkerhed

  • 15.15-15.30 Spørgsmål og dialog

Henrik Navntoft Sønderskov

Henrik Navntoft Sønderskov

Chefkonsulent

Faglig ansvarlig

Line Bitsch Jensen

Line Bitsch Jensen

Sekretær

Praktisk ansvarlig