Netværk

Netværksgruppen Air

En netværksgruppe med fokus på de virksomheder, der leverer produkter eller services på enten det militære eller civile luftområde.

Foto: Forsvarsgalleriet

Den danske luftfartsindustri leverer højteknologiske produkter og tjenester på det globale marked. Air netværksgruppen er det nationale netværk for disse virksomheder, der samler luftfartseksperter fra hele Danmark i forskellige aktiviteter rundt om i verden med det formål at udvikle branchen. Netværksgruppens militære aktiviteter er vidt udbredte, men fokuseret på de luftbårne systemer i Det Kongelige Danske Luftvåben, f.eks. Seahawk-helikopteren eller den næste generation af kampfly; F-35. Klik her for en komplet liste over kapaciteterne i luftvåbenet.

De civile aktiviteter er i mange tilfælde knyttet til militæret, da virksomheder, teknologi og mennesker ofte overskrider de to dele af luftfartsindustrien. Air er åben for alle medlemmer af DI Forsvar og sikkerhed og udvalgte eksperter fra regeringen eller den akademiske verden. Kontakt sekretariatet for yderligere information.

Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3673
  • Mobil +45 6187 1540
  • E-mail jofi@di.dk