Netværk

Netværksgruppen Land

En netværksgruppe for de virksomheder som er, eller har intention, om at blive underleverandør med henblik på landbaseret forsvarsmateriel

Foto: Frederik Kehlet

Netværksgruppen Lands vigtigste aktivitetsområde er at samle medlemmer og udenlandske forsvarsentreprenører på forretningsmøder, OEM-produktionsfaciliteter, forsvarsudstillinger osv. for at lægge grunden til gensidig forretningsudvikling.

Fra og med 2020 er Land og aktiviteterne fokuseret på områder som transatlantisk B2B-samarbejde, der arbejder på at etablere en nordisk regional erhvervelsesstrategi mod nordisk industri og opbygge et tæt partnerskab mellem nordiske industrier på B2B-niveau.

Der er desuden et stort fokus på at øge dansk forsvarsindustris muligheder og deltagelse i Europa-Kommissionens forsvarshandlingsplan og ikke mindst den Europæiske Forsvarsfond. I forlængelse af det, der fremmer dansk forsvarsindustris evne til at deltage i ovennævnte projekter på trods af Danmarks valg om EU-forsvarssamarbejde på nationalt politisk niveau - og derved maksimere dansk industris deltagelse i indkøb til det danske forsvar.

Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3673
  • Mobil +45 6187 1540
  • E-mail jofi@di.dk