11.02.21 FOS Nyheder

FAD Medlemsmøde

Tirsdag den 6. februar afholdte FAD medlemsmøde for FAD's direktørgruppe. Få overblikket her.

Ny strategi for FAD præsenteret

FAD afholdte tirsdag den 4. februar 2021 årets første medlemsmøde for FAD's direktørgruppe. Et vellykket virtuelt medlemsmøde med næsten 65 deltagende. 2021 byder på en masse spændende initiativer for foreningen, og programmet for medlemsmødet var derfor fuldt pakket. 

Indledningsvis gennemgik direktør for FAD, Frank Bill, FAD's arbejde med en ny forsvarsindustriel strategi. Jes Munk Hansen, administrerende direktør, Terma, beskrev herefter, hvorledes dette spiller ind i det strategiske fundament for FAD.

FAD's strategi bygger på samspillet mellem de fire hovedaktører: 

1:

Dansk forsvarsindustri

2:

Internationale leverandører

3:

Udenlandske forsvars-/sikkerhedsmyndigheder

4:

Danske forsvars-/sikkerhedsmyndigheder

Michael Holm, administrerende direktør,  Systematic, beskrev FAD's ambitioner for arbejdet med de fire hovedaktører og ikke mindst, hvordan de bør spille hinanden op positivt, hvilket i sidste ende skal bidrage til en stærkere forsvarsindustri. 

Peder R. Pedersen, administrerende direktør, Weibel Scientific, dykkede dybere ned i strategien og illustrererede FAD's indsats på et par udvalgte områder.

Henriette Søltoft, vicedirektør, Dansk Industri, rundede af med at gennemgå de principper for FAD's arbejde, som bestyrelsen har fastlagt med henblik på at sikre, at FAD er en attraktiv samarbejdspartner.  

Samarbejde med CenSec

Som tidligere annonceret, har FAD nu indgået samarbejde med CenSec. Formand for FAD og administrerende direktør i Hydrema, Jan Werner Jensen, gennemgik her samarbejdsaftalen, og hvad den åbner af mulighederne for forsvarsindustrien.

Samarbejdsaftale mellem CenSec og FAD

Læs mere her

Relateret indhold