25.02.20 FFI IndustriNews

Klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder nærmer sig slutspurten

Slutspurt i Klimpartnerskabet | I gang med 3D-print i metal | Mød potentielle medarbejdere

 

Slutspurt i Klimpartnerskabet
Efter måneders intenst arbejde, nærmer vi os nu slutspurten, og Klimapartnerskabet er snart klar til at aflevere anbefalinger til regeringen. Men inden det vigtige stykke arbejde afsluttes vil Klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder gerne invitere medlemmer af Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i København til en endelig slutspurt i Klimpartnerskabet for produktionsvirksomheder den 10. marts 2020 kl. 09.30 – 12.30 hos Grundfos A/S i Bjerringbro.

I gang med 3D-print i metal
De færreste danske produktionsvirksomheder anvender Additive Manufacturing eller 3D-printteknologien og kender gevinsterne ved fremstillingsmetoden og det skal der ændres på. derfor etablerede man i januar 2018 AM-LINE 4.0, for at højne opmærksomheden og nedbryde eventuelle barriere.

Mød potentielle medarbejdere
Hvis du vil møde potentielle medarbejdere, skal du komme med til årets Company Dating, som finder sted den 25. marts fra 13.00 til 15.00 på VIA University College i Horsens. Formålet med Company Dating er at give jer som virksomhed mulighed for at høre mere om, hvad de studerende kan tilbyde, og om der er grobund for et godt match mellem jer.