26.03.20 FFI IndustriNews

Værnemiddelproducenter søges - Kan din virksomhed hjælpe?

Det haster med at få hjælpepakkerne i spil | Kan I hjælpe med at producere værnemidler? | Ugens virksomhed: Justsen Energiteknik A/S

 

Det haster med at få hjælpepakkerne i spil
Det var ikke uventet i virksomhederne, at regeringen forlænger tiltagene til efter påske for at inddæmme coronasmitten og redde menneskeliv. Ikke desto mindre rammer coronakrisen, og de nu forlængede tiltag for at begrænse smitten, mange virksomheder og arbejdspladser ekstremt hårdt.

Kan I hjælpe med at producere værnemidler?
Danmark risikerer at løbe tør for værnemidler som handsker, kitler, mundvisir, isolationsdragter, håndsprit mm. Dansk Industri (DI) har gennem den seneste uge indhentet oplysninger og tilsagn fra virksomheder, der har mulighed for at omstille, så manglen kan afhjælpes. Indtil videre er der 43 virksomheder på listen.

Ugens virksomhed: Justsen Energiteknik A/S
Justsen Energiteknik fra Brabrand ved Århus er som alle andre berørte af coronavirussen, men er i den grad stadig åben for business. Der går et rygte ude i verden om, at vi er meget hårdt ramt i Danmark. Og når man som Justsen Energiteknik henter størstedelen af omsætningen i udlandet, er det vigtigt at vise, at vi er tilgængelige.