19.05.20 FFI IndustriNews

GenstartNU giver SMV'er mulighed for forretningsudvikling

GenstartNU er i fuld gang | Test 5G i din virksomhed | Corona og brexit er dårlig kombi

 

GenstartNU er i fuld gang
Det er Industriens Fond, der har afsat 150 mio. kroner til udvikling af især små og mellemstore virksomheder, som er parate til at bruge denne svære tid til forretningsudvikling. Konkret iværksættes to initiativer. På den korte bane søsættes en akut indsats med hjælp til danske virksomheder. Samtidig efterspørges der projektidéer og forslag til nye indsatser, der kan hjælpe erhvervslivet godt i gang på den anden side af coronapandemien.

Test 5G i din virksomhed
Industriens Fond, DI, Aalborg Universitet og Togsverd Consult er klar med testcenter, hvor industrivirksomheder afprøver næste generations mobilnetværk, 5G. Nye forretningsmuligheder, flere produkter og hurtigere processer. Næste generations mobiltelefoni, 5G, bliver et vigtigt værktøj, hvis dansk erhvervsliv skal kunne stå distancen i den internationale konkurrence.

Corona og brexit er dårlig kombi
Der venter briterne en hård økonomisk nedtur på 10-15 procent i andet kvartal. Corona og brexit er en utrolig kedelig cocktail for danske virksomheder med eksport til det britiske marked. Storbritannien er et af vores største eksportmarkeder, men usikkerhed, tilbagegang og handelsbarrierer udfordrer eksporten.