29.09.20 FFI IndustriNews

DI Topmødet 2020 LIVE: Danmark tilbage til fremtiden

I dag: DI Topmødet er live kl. 13.00 | FFI Tour - Eksport i en coronatid | Digitale værktøjer for SMV'erne

 

I dag: DI Topmødet er live kl. 13.00
I dag går DI Topmødet LIVE kl. 13.00 til 14.30, og du kan se det livestreamede tv-show på di.dk. En lang række yderst interessante gæster er inviteret til at give deres perspektiv på, hvordan Danmarks fremtid ser ud på den anden side af coronakrisen. Klik ind på di.dk kl. 13.00, og glæd dig til et forrygende tv-show.

FFI Tour - Eksport i en coronatid
Som led i kampagnen ”Fremstillingsindustriens eksport-comeback” kører FFI Tour igen, og nu under et nyt tema nemlig ”Eksport i en coronatid”. Du skal bare sætte to timer af fra kl. 14.30 til 16.30. FFI Tour er en oplagt mulighed for dialogen med jer om de udfordringer, som I måtte have.

Digitale værktøjer for SMV'erne
Den 1. oktober, altså på torsdag, inviterer Dansk Industri og Copenhagen Fintech LAB til konkret træning og demonstration i at udnytte digitale løsninger ude hos SMV'erne. Med dette arrangement bliver du introduceret til en række færdigudviklede digitale værktøjer, der kan gøre hverdagen nemmere i din virksomhed. Løsninger, der optimerer eller afhjælper konkrete arbejdsgange og skaber reel forretningsværdi.