19.01.21 FFI IndustriNews

Nye tal fra industrien

Industrien indhentede lidt af det tabte i efteråret | Verden rundt med DI | FAQ til arbejdsgivere om Brexit

 

Industrien indhentede lidt af det tabte i efteråret
Industriens produktion steg med 5,9 procent i november. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Set over de sidste tre måneder er industriproduktionen steget med 2,0 procent. Hør, hvad Allan Sørensen cheføkonom i Dansk Industri siger om industriens produktion.

Verden rundt med DI
Vi sætter i den kommende tid fokus på, hvordan DI’s internationale landekontorer kan hjælpe din virksomhed på en lang række markeder. Det gør vi helt konkret med en række webinarer, som hvert er dedikeret et bestemt land. På hvert webinar vil den pågældende DI landechef fortæller om, hvordan DI kan hjælpe din virksomhed med at få fodfæste og etablere sig ude i verden på netop det marked. Læs mere og tilmeld dig webinarerne på ffi.di.dk.

FAQ til arbejdsgivere om Brexit
Som I allerede ved indgik Storbritannien og EU en handelsaftale 5 minutter i juleaften. Men hvordan ændrer det generelt på vilkårene for samhandlen med Storbritannien? Og hvad betyder det for dig som virksomhed og arbejdsgiver? DI har lavet et stort rådgivningsområde, hvor du får svar på de typiske spørgsmål, DI har modtaget omkring Storbritanniens udtrædelse af EU fra 1. januar 2021.