28.01.21 FFI IndustriNews

Indstil din lærling eller elev til DI's Lærlingepris 2021

Hvem skal vinde DI's Lærlingepris 2021 | DI i New York, USA | Ugens virksomhed: Ole Almeborg A/S

 

Hvem skal vinde DI's Lærlingepris 2021
DI's 18 regionalforeninger hædrer hvert år en lærling fra deres område, som har udmærket sig i særlig grad. Alle DI-medlemsvirksomheder kan indstille en lærling eller elev fra deres virksomhed. På tværs af hele landet findes lærlinge og elever, der har udmærket sig fagligt eller socialt hos den virksomhed, hvor de er i praktik. Du kan allerede nu indstille til prisen på di.dk.

DI i New York, USA
I rækken af webinarer, hvor vi tager jer med rundt på DI’s internationale kontorer, er turen kommet til USA. General Manager i DI USA Louis Funder fortæller om de muligheder, der er på det amerikanske marked, og hvordan landekontoret i USA kan hjælpe din virksomhed ind på markedet. Derudover giver han en status på situationen i USA i en tid med COVID-19. Webinaret afholdes torsdag den 02.02.2021 kl. 16.00 - 17.00.

Ugens virksomhed: Ole Almeborg A/S
Denne uges virksomhed er bornholmske Ole Almeborg. Virksomheden har arbejdet i metalindustrien siden 1967 – primært med palleløftere i rustfrit- og sort stål. Lige nu er de i gang med en bæredygtig rejse som led i projekt  ”Bæredygtig Bundlinje Bornholm”. Hør deres historie her: