05.10.21 FFI IndustriNews

Mød os på hi-messen i dag

I dag åbner vi hi Tech & Industry Scandinavia | Fremstillingsindustriens kursuskatalog | Tech for topledere for produktionsvirksomheder

 

I dag åbner vi hi Tech & Industry Scandinavia
I dag åbner hi Tech & Industry Scandinavia i Herning, og vi håber du har lyst til at kigge forbi i løbet af de næste tre dage for at opleve messen, og få ny viden og inspiration med hjem samt styrke både netværk og relationer. Vi glæder os til at møde jer i Herning fra i dag og frem til torsdag.

Fremstillingsindustriens kursuskatalog
Vi har lavet et kursuskatalog, hvor vi har samlet et overblik over alle de kurser og uddannelser Fremstillingsindustrien yder tilskud til. I Fremstillingsindustriens sekretariatet ser vi det som vores fornemmeste opgave at sikre vores medlemmers konkurrenceevne gennem tæt dialog, relevant kommunikation og faglig videndeling. Derfor arbejder vi i foreningen for at sikre nem adgang til værdiskabende rådgivning til vores medlemmer, og giver 25 procent i tilskud til en bred vifte af kurser og uddannelser. Kursuskataloget er tilgængeligt på vores hjemmeside ffi.di.dk og på vores app, FFI Update.

Tech for topledere for produktionsvirksomheder
Digitalisering giver mange muligheder, men stiller også øgede krav til ledelsen, der bør spørge sig selv; ”er vi en blokering for det teknologiske niveau i virksomheden, eller skal vi stadig være dem der går forrest?” Med et nyt forløb ”Tech for Topledere” går vi i dybden med de nye teknologier, som har størst effekt på konkurrencekraften i produktionsindustrien. Første session er den 12. november hos Grundfos i Bjerringbro. Der er begrænset antal pladser på forløbet, og du kan læse mere og tilmelde dig på di.dk.

Relateret indhold