18.11.21 FFI IndustriNews

Kom til Klimaklar SMV afslutningskonference

Klimaklar SMV: Afslutningskonference | Bootcamp - CO2 måling | Ugens virksomhed: HiFlux Filtration A/S

 

Klimaklar SMV: Afslutningskonference
Vær med onsdag den 26. januar 2022, når vi holder et brag af en afslutningskonference på Klimaklar SMV i Industriens Hus fra kl. 09.15! Over det sidste år har projekt Klimaklar SMV tilbudt små og mellemstore virksomheder et rådgivningsforløb, der styrker vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og branding. Konferencen er åben for alle, og du tilmelder dig dagen på di.dk.

Bootcamp - CO2 måling
Vil du også vide, hvordan du kommer i gang med at måle, reducere og rapportere din virksomheds CO2-aftryk? Så er DI's Bootcamp over to moduler noget for dig. Du starter med at få en bred indflyvning til hele dagsordenen. Hvorfor er det en god idé, hvilke forretningsmuligheder ligger der i det, og hvordan kommer man i gang? Tilmelding på di.dk.

Ugens virksomhed: HiFlux Filtration A/S
Denne uges virksomhed er HiFlux Filtration A/S, der i over 60 år har specialiseret sig i at levere filterløsninger til mange forskellige kategorier i industrien. De er også med i projektet Klimaklar SMV. Hør virksomhedens administrerende direktør Svend K. Andersen inspirere til at komme i gang med klimarejsen.

Relateret indhold