02.02.21 FFI IndustriNews

Betydelige eksportmuligheder tegner sig i 2021

Grib eksportchancen | Interesseret I Kina, Indien og/eller Rusland? | SMV DAGEN 2021

 

Grib eksportchancen
Fra 2021 tegner sig betydelige eksportmuligheder på de største markeder i Kina, USA og EU, skriver DI's adm. direktør Lars Sandahl Sørensen i månedens leder til DI Business magasinet. Med Joe Bidens overtagelse af Det Hvide Hus og et demokratisk flertal i Kongressen står USA til at følge en politisk linje, der virkelig kan komme danske virksomheder til gode. Hør mere her:

Interesseret I Kina, Indien og/eller Rusland?
I rækken af webinarer, hvor vi tager jer med rundt på DI’s internationale kontorer, er turen kommet til Kina, Indien og Rusland. Først Kina, hvor du den 9. februar kan høre General Manager i DI Kina Glen Mikkelsen fortæller om de muligheder, der er på det kinesiske marked, og hvordan landekontoret i Kina kan hjælpe din virksomhed ind på markedet. Du tilmelder dig det webinar du interesserer dig mest for på di.dk eller via vores app.

SMV DAGEN 2021
Sæt allerede nu X ved onsdag den 10. marts, når SMV DAGEN 2021 streames live fra Industriens Hus. Temaet for dagen er hvordan du styrker din forretning til fremtiden. Svaret på det spørgsmål er afgørende for, hvordan du kommer videre. Showet sendes online. Du kan allerede nu tilmelde dig SMV DAGEN på di.dk.