09.02.21 FFI IndustriNews

Klimaklar SMV er lanceret

Klimaklar SMV: Vi skal være klar | DI Lærepladsfællesskabet | 300 mio. kr. til arbejdsmiljøet i SMV

 

Klimaklar SMV: Vi skal være klar
I sidste uge lancerede vi projekt Klimaklar SMV, hvor 50 SMVer gennem et gratis forløb får hjælp til at udarbejde en klimaplan. DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen ser et stort potentiale i projektet. Det kan hjælpe mange mindre virksomheder med en af deres største udfordringer, hvis de ikke skal risikere at miste konkurrencekraft. Se, hvordan din virksomhed også kan blive klimaklar på di.dk/klimaklarsmv.

DI Lærepladsfællesskabet
DI’s indsats for lærlinge og elever, som hidtil har været båret af Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i Danmark, har vokseværk. Lærepladsnetværket er blevet til Lærepladsfællesskabet, som skal hjælpe alle DI’s medlemmer med viden og værktøjer, netværk og arrangementer. Hver måned inviterer Lærlingeindsatsen til et online møde med et tema, der er relevant for virksomheder, der uddanner eller gerne vil uddanne lærlinge og elever. Tilmeld dig arrangementet på di.dk/laerepladsfaellesskabet.

300 mio. kr. til arbejdsmiljøet i SMV
Folketinget har bevilget 3 x 100 mio. kr. til forbedring af arbejdsmiljøet og fysisk træning i private små og mellemstore virksomheder med op til 50 ansatte. Midlerne kan søges fra 1. marts 2021. Der kan helt konkret søges om støtte til projekter med rådgivning fra autoriserede arbejdsmiljørådgivere. Webinarerne afholdes i dag, den 11. og 12. februar. Tilmeld dig på di.dk.