16.03.21 FFI IndustriNews

85 pct. af SMV'er har et teknologiefterslæb

Hvorfor står 85 pct. af SMV'er uden for automationsfesten? | Webinar om EU's genopretningsfond | Industrimessen i Hannover 2021

 

Hvorfor står 85 pct. af SMV'er uden for automationsfesten?
SMV-ledere har selvfølgelig hørt om Industri 4.0 og er klar over, at det er den vej, det går. Men de har svært ved at se business casen. Men automationsfesten er for alle," udtaler Michael Nielsen, direktør i Beckhoff Automation, og næstformand i DIRA. Spørger du nu dig selv, hvordan kommer jeg i gang, så er DIRA (Dansk Robot Netværk) og DI Digital er gode steder at starte, hvis man vil have uvildig rådgivning og inspiration. Hør mere her:

Webinar om EU's genopretningsfond
Frem mod april skal EU-landene udarbejde en national genopretningsplan. Da størstedelen af midlerne skal gå til danske styrkepositioner inviterer Tænketanken Europa i samarbejde med Udenrigsministeriet, Dansk Industri og Dansk Energi til webinar den 23. marts, kl. 15:00-17:00. Alle er velkomne til at deltage i webinaret, og du tilmelder dig på Tænketanken Europas hjemmeside.

Industrimessen i Hannover 2021
Hannovermessen er fuldt digital i 2021, men det gør ikke verdens største industrimesse mindre relevant, og nu har du mulighed for at deltage via ”Pavilion of Denmark”, hvor du møder  potentielle kunder og samarbejdspartnere, der efterspørger dansk teknologi, og bygge nye forretningsrelationer online. Messen finder sted online fra den 12.-16. april 2021. Hør mere her: