08.04.21 FFI IndustriNews

Søg SMV:Digitals nye tilskudspulje

SMV:Digital åbner for ansøgninger | Webinar: Praktik i udlandet | Ugens virksomhed: BM Silo A/S

 

SMV:Digital åbner for ansøgninger
Fredag den 16. april 2021 åbner SMV:Digital en ny tilskudspulje, hvor SMVer med 3-249 ansatte kan søge om vouchers på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning til digital omstilling eller udvikling af digitalt salg. Puljen er samlet på 20 mio. kr. og vil komme 200 SMVer til gode. Ansøgninger vurderes efter først-til-mølle-princippet. Hør mere her:

Webinar: Praktik i udlandet
Den danske PIU-ordning, som står for ”Praktik I Udlandet”, er en god og alt for lidt brugt mulighed for at sende lærlinge udenlands i en kortere eller længere periode. Den kan bruges af alle virksomheder. På webinaret den 14. april kl. 15:00 - 16:00, kan du blive meget klogere på de muligheder, der ligger i ordningen. Webinaret er et af mange i rækken, som DIs Lærepladsfællesskab tilbyder i løbet af foråret. Du tilmelder dig på di.dk under Lærepladsfællesskabet.

Ugens virksomhed: BM Silo A/S
Ugens virksomhed er BM Silo, som fremstiller siloer til maltopbevaring hos bryggerier. Virksomheden har været på en stor udviklingsrejse, som bl.a. har betydet, at de har sagt farvel til analoge processer og goddag til nye robot-kollegaer og digitale processer. Hør med her når Dorte Zacho Martinsen medejer af BM Silo fortæller om, hvordan de producerer en Silo.

Relateret indhold