29.04.21 FFI IndustriNews

Hvordan får din virksomhed en bid af EU's 750 milliarder euro store genopretningsplan?

Guide til EU's Genopretningsplan | DI Prisen 2021 | Ugens virksomhed: IMAS A/S

 

Guide til EU's Genopretningsplan
Dansk Industri har lanceret en ny kampagneside, der hjælper DI’s medlemsvirksomheder med at finde vej i EU’s genopretningsplan og de mange muligheder, som den skaber. Hav ikke dårlig samvittighed, hvis du har lidt svært ved at finde rundt i, hvordan din virksomhed får en bid af EU’s 750 milliarder euro store genopretningsplan. Nu er der hjælp at hente. Du finder kampagnesiden på di.dk.

DI Prisen 2021
Hvert år overrækkes DI Prisen til en medlemsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for et tema, der er aktuelt for erhvervslivet og samfundet. Prisen er DI’s medlemmers anerkendelse af en anden medlemsvirksomhed, som er en inspiration for danske virksomheder. Prisen gives i år til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen. Hør mere her:

Ugens virksomhed: IMAS A/S
Ugens virksomhed er IMAS A/S, som med sit helt nye navn er klar til at indtage udlandet. Indtil fornyelig hed de Ishøj Mekaniske A/S. Det er maskinfabrikkens speciale at dreje emner, der har en diameter mellem 65 mm og 0,3 mm. Desuden har maskinfabrikken taget hul på en ny æra i 2021 ved at installere den første industrirobot sammen med den nyeste CNC-fræser i produktionen. Hør deres historie her:

Relateret indhold