04.05.21 FFI IndustriNews

Hvordan manøvrer din virksomhed i en tid med voldsomt stigende råvarepriser?

Webinar om stigende råvarepriser | Hvad med en medalje til din lærling? | Metal Cup 2021

 

Webinar om stigende råvarepriser
Alle ved det: Når efterspørgslen er større end udbuddet, så stiger prisen. Men for vores medlemmer i Fremstillingsindustrien, IAD og DI er det alligevel en stor udfordring, at priserne for metalråvarer stiger voldsomt, og at leveringstider bliver længere. Vi har valgt at sætte fokus på udfordringen på et webinar den 10. maj fra 15:30 til 16:30. Alle er velkomne til at se med, og du kan tilmelde dig på di.dk.

Hvad med en medalje til din lærling?
Også i 2021 vil 25 af de bedste lærlinge i Østjylland modtage medaljer fra Medaljefonden i Østjylland, der er et samarbejde mellem Dansk Industri og Aarhus Håndværkerforening. Uddelingen foregår på Aarhus Rådhus i oktober 2021, hvor Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard vil overrække medaljerne. Læs mere om prisen, og hvordan du indstiller, på medaljefondens hjemmeside.

Metal Cup 2021
Fremstillingsindustrien inviterer til Metal Cup 2021 - en golfturnering for både handicapgolfere og medlemmer, der har lyst til at prøve kræfter med den populære sport. Årets turnering afholdes den 4. juni på den naturskønne bane Vestfyns Golfklub, Rønnemosegaard i Glamsbjerg. Tilmelding sker på di.dk.

Relateret indhold