11.05.21 FFI IndustriNews

Food Nation styrker kendskabet til Danmark som ledende fødevarenation

Fælles dansk fortælling skal øge fødevareeksporten | Food Nation: JEROS A/S | 150 nye millioner til energiforbedringer

 

Fælles dansk fortælling skal øge fødevareeksporten
Vi sætter i dag fokus på Food Nation og deres nye White Paper om innovativ teknologi, der skal være med til at styrke den fælles fortælling om Danmark med det formål at øge fødevareeksporten. Food Nation er et offentlig-privat partnerskab etableret af den danske regering og førende private organisationer og virksomheder.

Food Nation: JEROS A/S
I forlængelse af historien om Food Nation og deres nyligt lanceret White Paper om innovativ teknologi, skal vi nu høre om en af de fremstillingsvirksomheder, der er en del af den danske fortælling, som understøtter danske virksomheder, når de skal udover landets grænser og markedsføre danske fødevarer og løsninger internationalt. Det danske firma JEROS A/S gør en kæmpe forskel for fødevareproducenter overalt i verden. Hør historien her:

150 nye millioner til energiforbedringer
Virksomheder kan fra d. 18. maj og frem til d. 1. juni igen søge tilskud til projekter, der sparer energi. Der er afsat 150 mio. kr. i den kommende runde. Privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder kan med puljen igen søge tilskud til projekter, der sparer energi. Hør mere her:

Relateret indhold