24.06.21 FFI IndustriNews

Har du hørt om Fremstillingsindustriens podcast?

Fremstillingsindustriens podcast | Bootcamp om CO2 måling | Ugens virksomhed: Baettr A/S

 

Fremstillingsindustriens podcast
Vi starter dagens IndustriNews med at dele nyheden om, at vi har taget hul på et helt nyt lydunivers – Fremstillingsindustriens podcast. Vi kommer til at dykke ned i forskellige udfordringer, og sammen med fagpersoner og virksomheder at belyse aktuelle temaer, der er interessante for produktionsindustrien. Første afsnit udkommer i starten af juli og du kan lytte med fra vores app FFI Update. Du kan hente den i App Store eller Google Play ved at søge på Fremstillingsindustrien.

Bootcamp om CO2 måling
Hvis du gerne vil i gang med din klimarejse, så har DI udviklet et bootcampforløb, som er åbent for alle. Bootcampen har opstart den 23. august i Nyborg. Det du kan glæde dig til på bootcampen er, at du på 3 dage får styr på, hvordan du kommer i gang med at måle, reducere og rapportere din virksomheds CO2-aftryk. Tilmelding sker på di.dk/klimaklarsmv.

Ugens virksomhed: Baettr A/S
Denne uges virksomhed er Baettr fra Lem, der støber, bearbejder og overfladebehandler emner til vindmølleindustrien. Via et MADE Demonstrationsprojekt fik de ny viden om 3D-print, som på sigt vil betyde bedre produkter og emner til vindmølleindustrien. Hør deres historie her:

Relateret indhold