20.01.22 FFI IndustriNews

Husk det nu: Seks coronalån skal tilbagebetales i 2022

Seks coronalån skal tilbagebetales i 2022 | Webinar: Øg effektiviteten i din produktionsvirksomhed | Ugens virksomhed: WeldingDroid

 

Seks coronalån skal tilbagebetales i 2022
Der er i år virkelig mange frister, virksomhederne skal være opmærksomme på. Mange virksomheder skal eksempelvis betale deres rentefri coronalån tilbage i 2022, og også den 1. april er en vigtig dato, da tre momslån og A-skattelån 2 her skal betales tilbage. Læs mere om de forskellige frister og få overblik over de vigtige datoer på di.dk.

Webinar: Øg effektiviteten i din produktionsvirksomhed
DI zoomer i den gratis webinarrække ”Maskinrummet” ind på konkrete metoder, som ledere og specialister i produktionsvirksomheder kan gøre brug af for at øge produktiviteten. Det første webinar er den 27. januar, hvor Versalift deler sine erfaringer med at etablere flowmontage inspireret af bilindustrien. Læs mere, se de kommende datoer og tilmeld dig på di.dk.

Ugens virksomhed: WeldingDroid
Ugens virksomhed, WeldingDroid, gør en af de mindre populære arbejdsopgaver i svejsebranchen overflødig. Med opfindelsen PurgeMaster kan svejsere nemlig slippe for at stå inde i tanke og tilføre gas, mens en kollega svejser udenpå tanken. Læs om PurgeMaster på WeldingDroid.com eller se, hvordan PurgeMaster sparer store mængder tid og gas under svejsning af rør på Youtube.

Relateret indhold