05.04.22 FFI IndustriNews

Fremstillingsindustrien er til for medlemmerne

Derfor er jeg medlem af Fremstillingsindustrien | Internationale ansættelser | Samarbejdet mellem startups og etablerede


Derfor er jeg medlem af Fremstillingsindustrien
 
Foreningen Fremstillingsindustrien er til for medlemmerne, og aktiviteter og services skal hele tiden afspejle virksomhedernes behov. I torsdags samlede Fremstillingsindustrien sine medlemmer til generalforsamling og årsdag, hvor medlemmerne fik rig mulighed for at netværke - et punkt som netop står højt på ønskelisten. Hør mere om, hvad Fremstillingsindustrien gør for medlemmerne i videoen.

Internationale ansættelser
Kampen om de gode medarbejdere er hård, og derfor kan det være en fordel at vende blikket ud imod resten af verden, når man skal rekruttere. Deltag i online kurset "Internationale ansættelser” og få overblik over muligheder og begrænsninger for internationale ansættelser. Læs mere og tilmeld dig på di.dk.

Samarbejdet mellem startups og etablerede
Hvordan kan de etablerede produktionsvirksomheder og startups få glæde af hinanden? MADE for Startups har sat sig for at skabe gode muligheder for netop det. Se med i videoen på made.dk, hvad VELUX og Spin Robotics tænker om muligheden, og hør chefkonsulent i MADE Anders Sparre fortælle, hvad MADE for Startups går ud på.

Relateret indhold