19.04.22 FFI IndustriNews

Vær med, når DI Produktion samler landets produktionsvirksomheder

Sammen om fremtidens produktion | Hoved- og produktionsplanlægning | Gå en grønnere fremtid i møde


Sammen om fremtidens produktion
Den 23. maj 2022 skrives et nyt kapitel i historien om ProduktionsDanmark, når det nye branchefælleskab DI Produktion ser dagens lys. Kom og vær med til en festlig lancering, når vi samler produktionsvirksomheder – store som små – og dykker ned i nogle af de emner, som fylder allermest lige nu; grøn omstilling, digitalisering, arbejdskraft og internationalisering. Det foregår i Industriens Hus kl. 13 til 16, og du kan læse meget mere og tilmelde dig dagen på di.dk.

Hoved- og produktionsplanlægning 
Deltag i webinaret ”Hoved- og produktionsplanlægning”, hvor DEIF A/S, der bl.a. producerer power management systemer, vil belyse deres tilgang til hoved- og produktionsplanlægning, som sjældent er set bedre. Du vil få indsigt i og opnå en forståelse for, hvorfor det er vigtigt ikke at ignorere din egen planlægning og få sat fokus på, om det kan gøres bedre. Læs mere og tilmeld dig webinaret på di.dk.

Gå en grønnere fremtid i møde
Grøn omstilling og bæredygtighed er blevet en integreret del af vores hverdag. Med en voucher fra SMV:Grøn kan din virksomhed gå en grønnere fremtid i møde - både hvis din virksomhed er nybegynder, eller hvis din virksomhed allerede arbejder med den grønne omstilling. Der er åbent for ansøgninger frem til den 2. maj 2022, så skynd dig ind og dyk ned i tilbuddene på Virksomhedsprogrammet.dk.

Relateret indhold