DM i Skills

Hvert år afholdes DM i Skills, hvor Danmarks bedste lærlinge dyster i mere end 40 fag om at blive Danmarksmester inden for hver deres disciplin.

Om DMSkills

DM i Skills

DM i Skills arrangeres af organisationen, SkillsDenmark. DM i Skills er  de årlige Danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser. DM i Skills finder sted i forskellige danske byer hvert år.

Det næste DM i Skills bliver afholdt i Fredericia fra den 2. – 4. februar 2023 i MesseC.

SkillsDenmark sender også danske unge lærlinge og elever af sted til de store internationale konkurrencer WorldSkills og EuroSkills. Derudover arbejder SkillsDenmark for at fremme erhvervsuddannelsernes image.

 

Lærlingeindsatsen på DMSkills

Hvert år afholdes DM i Skills, hvor Danmarks bedste lærlinge dyster i mere end 40 fag om at blive Danmarksmester inden for hver deres erhvervsdisciplin. Lærlingeindsatsen er selvfølgelig repræsenteret til dette event med en stand, hvor en håndfuld virksomhed sammen med Lærlingeindsatsen sætter fokus på de fire uddannelser: værktøjsmager, automatiktekniker, industritekniker og klejnsmed samt italesætter hvorfor vi har brug for flere faglærte i den danske industri.

Se Highlights
2019

Kontakt

Adam Knox Martin

Adam Knox Martin

Konsulent

Lise Lid Andersen

Lise Lid Andersen

Teamleder

Jakob Johannes Andersen Kjærside

Jakob Johannes Andersen Kjærside

Konsulent