HR & ledelse

Virksomhedens drift og daglige gang afspejler, hvordan virksomheden ledes. En leder skal motivere og lede sine medarbejdere. Se vores ydelser inden for HR & ledelse her.

Konferencer & events

Netværk

Netværk

HR-praktikere

Er du ansvarlig for konkrete HR-opgaver, som f.eks. MUS samtaler, personalejura eller ansættelseskontrakter i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for HR-praktikere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine HR-opgaver i centrum.

Netværk

Lønningsbogholdere

Har du ansvar for løn i din virksomhed og omfatter dine daglige opgaver for eksempel håndtering af løn, optimering af lønsystemer eller grundlæggende jura i forhold til løn? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for lønningsbogholdere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine opgaver inden for løn i centrum.

Netværk

HR-partnere og HR-managers

Arbejder du med HR på partner og managerniveau i mellemstore og store virksomheder? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for HR-partnere og HR-managers, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine HR-opgaver i centrum.

Netværk

HR direktører

Har du det strategiske ansvar for ledelse af HR-opgaver i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for HR-direktører, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter din ledelse af HR-opgaver i centrum.

Netværk

Compensation og Benefitansvarlige

Har du ansvar for compensation og benefit i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for compensation og benefitansvarlige, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine HR-opgaver i centrum.

Netværk

Nye ledere

Er du ny leder med mellem et og fem års ledelseserfaring? Har du brug for et forum hvor, du kan udvikle dig som leder og få sparring på praktiske udfordringer i hverdagen? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for nye ledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete ledelsesopgaver i centrum.

Netværk

Erfarne ledere

Har du mindst fem års ledelseserfaring og personaleansvar? Har du brug for et forum, hvor du kan udvikle dig som leder og få sparring på praktiske udfordringer i hverdagen? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for erfarne ledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete ledelsesopgaver i centrum.

Netværk

Chefer

Er du leder for ledere, og har du flere års erfaring med ledelse på et strategisk niveau? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for chefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete ledelsesopgaver i centrum.

Netværk

Økonomichefer

Er du leder med personaleansvar, og har du ansvar for virksomhedens økonomi og eventuelt andre områder? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for økonomichefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Kurser & uddannelser

Kontakt

Patricia Bjelke Jørgensen

Patricia Bjelke Jørgensen

Foreningskoordinator

Lisbeth Nordahl Heyde

Lisbeth Nordahl Heyde

Underdirektør