Teknologi & innovation

Teknologi og digitalisering skaber nye muligheder for optimering af produkter og processer. Derfor skal vi tænke innovativ og udforske disse nye muligheder på arbejdsmarkedet. Se vores ydelser indenfor teknologi & innovation her.

Netværk

Netværk

MMFoodTech

Er din virksomhed proces- eller udstyrsleverandører til fødevareindustrien, og vil du gerne have større indsigt i branchens udvikling og tendenser? Vi har etableret MMFoodTech, hvor vi på tværs af branchespecifikt tilhørsforhold samler virksomhedsdeltagerne i et fagligt branchenetværk med henblik på at bakke op om, at sikre fortsat vækst og udnyttelse af forretningsmulighederne på et globalt marked med stigende købekraft og efterspørgsel.

Netværk

Netværk for overflader

Vil du være en del af Danmarks stærkeste faglige og relationsskabende netværk inden for innovative overflader? Netværket for overflader er derfor et aktivt netværk, der udgør et mødested for branchens fagfolk. Netværkets formål er at drøfte faglige udfordringer og iværksætte udviklingsaktiviteter, der kan forbedre branchens såvel som deltagernes egne kompetencer.

Netværk

Projektledere

Arbejder du med projektledelse, visuel ledelse, innovationsledelse og/eller procesledelse i udviklingsarbejdet i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for projektledere inden for innovation, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine projekter i centrum.

Netværk

Design og innovation

Er du ansvarlig for, og arbejder du med design- og innovationsaktiviteter i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for Design og Innovation, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine design- og innovationsaktiviteter i centrum.

Netværk

Forsknings- og udviklingsdirektører

Har du ansvar for forskning og udvikling i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for Forsknings- og Udviklingsdirektører, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine forsknings- og udviklingsopgaver i centrum.

Netværk

Udviklings- og innovationschefer

Arbejder du med udvikling og innovation på lederniveau? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for udviklings- og innovationschefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine innovations- og udviklingsopgaver i centrum.

Udviklings
forløb

Kontakt

Patricia Bjelke Jørgensen

Patricia Bjelke Jørgensen

Koordinator

Lisbeth Nordahl Heyde

Lisbeth Nordahl Heyde

Underdirektør