Viden & analyser

Gennem analyser, tendenser og nøgletal giver IAD dig de bedste forudsætninger for at holde dig opdateret på det samfund og arbejdsmarked, du navigere i.

Nyeste analyser

5 veje til succes

 • 0

  Internationalisering

  Målrettet internationalisering med fokus på premiumprodukter. De mest internationaliserede danske fremstillingsvirksomheder er mere rentable og har større vækst.

 • 0

  Nye teknologier

  Investerinng i disruptive teknologier for at fremme innovation og øge produktiviteten. At være en innovationsleder er essentielt for rentabiliteten i de danske fremstillingsvirksomheder, da det gør det muligt for virksomhederne at tage højere priser, samtidig med at det reducerer omkostningerne via produktivitetsforbedringer.

 • 0

  Modularisering som vejen til kunderne

  Kundetilpassede systemløsninger baseret på modularisering. De danske fremstillingsvirksomheder er enige i, at efterspørgelsen efter kundetilpassede systemer og integrerede systemløsninger vil blive den vigtigste trend fremadrettet, især på vækstmarkeder, hvor lokale aktører vinder markedsandele inden for kommodificerede komponenter.

 • 0

  Styrk dine ydelser

  Udvidet sortiment af aftersales / services. Hvis virksomhederne skal gribe muligheden, skal de fundere deres sortiment og prissætning i kundernes behov og investere i den nødvendige infrastruktur og organisatoriske setup.

 • 0

  Gå cirkulær

  Cirkulære produkter og foretningsmodeller. Mere volatile priser på varer og øget fokus på miljøspørgsmål er nøgletrends for fremstillingsindstrien.

Publikationer

DEN DANSKE FREMSTILLINGSINDUSTRI - Vejen til succes det næste årti

Læs rapporten her

Relevante analyser

Find flere analyser

Kontakt

Patricia Bjelke Jørgensen

Patricia Bjelke Jørgensen

Foreningskoordinator

Lisbeth Nordahl Heyde

Lisbeth Nordahl Heyde

Underdirektør