Bliv medlem af Procesindustrien og få en lang række fordele

Bliv medlem af Procesindustrien og få blandt andet et fælles talerør, politisk indflydelse, juridisk rådgivning angående skifteholdsarbejde samt et fagligt og socialt netværk.

 1. Et fælles talerør

  Procesindustrien er det fælles talerør, der sætter spot på særlige udfordringer omkring de forhold, der gælder for dit højteknologiske og komplekse produktionsapparat, der kører 24/7.

 2. Politisk indflydelse

  Vi indgår aktivt i den politiske debat og bringer procesvirksomhedernes udfordringer til bordet, når der tages politiske beslutninger og lovgivning omkring energiafgifter, kvalificeret arbejdskraft og miljømæssige forhold.

 3. Rådgivning

  Vi tilbyder speciel rådgivning omkring lovgivningen for skifteholdsarbejde (Kap. III Arbejdstiden, §15), der er helt central for procesvirksomheder, der kører 24/7.

 4. Fagligt & politisk netværk

  Som din eksklusive erhversklub tilbyder vi stærke faglige og politiske netværk og udvalg. Du får konkret politisk indflydelse og indblik i viden og erfaringer fra de dygtigste internationalt orienterede produktionsvirksomheder i Danmark.

 5. Specialuddannelser & kurser

  Procesindustrien tilbyder unikke uddannelser og kurser, som er specielt relevante for virksomheder med procesanlæg. Du får adgang og indflydelse på vores egen procesoperatør- og proceslederuddannelser, samt kurser i blandt andet overenskomster og regler for skifteholdsarbejde. 

 6. Analyser & statistik

  Du får adgang til unikke analyser og statistikker for procesindustrien, herunder lønstatistik, konjunktur- og beskæftigelsesanalyser.

Kontingent til Procesindustrien

I 2023 udgør det årlige kontingent for medlemskab af PI 0,013 procent af den udbetalte lønsum i 2021. Det svarer til en fordelagtigt pris på ca. 50 kr. pr. medarbejder. Minimumskontingentet er kr. 1.900. ekskl. moms. For nye medlemmer af Procesindustrien er første års medlemsskab gratis.

For at være medlem af Procesindustrien skal din virksomhed være tilknyttet DI enten som medlem eller iværksætter.

Kontingent til DI?

Din virksomhed kan blive tilknyttet DI på to måder:

Medlem af DI
Kontingentsatsen er 0,24 pct. af lønsummen for Medlem og Erhvervsmedlem. For Erhvervsmedlem Basis er satsen 0,19 pct.
Har virksomheden en lønsum større end 262 mio. kroner, vil der ske en graduering af kontingentsatsen for den øvrige del af lønsummen.
Der er et loft for den gennemsnitlige løn per medarbejder, som din virksomhed skal betale kontingent af. Dette loft er på 518.000 kr. om året. DI har et minimumskontingent på 5.580 kroner.
det første år.

Iværksætter
Medlemskabet af DI er gratis 

Læs mere om dine muligheder

 

Søren Jensen

Søren Jensen

Seniorchefkonsulent

 • Direkte +45 3377 4748
 • Mobil +45 5218 5911
 • E-mail soje@di.dk