Bliv medlem af Procesindustrien og få en lang række fordele

Bliv medlem af Procesindustrien og få blandt andet et fælles talerør, politisk indflydelse, juridisk rådgivning angående skifteholdsarbejde samt et fagligt og socialt netværk.

 1. Et fælles talerør

  Procesindustrien er det fælles talerør, der sætter spot på særlige udfordringer omkring de forhold, der gælder for dit højteknologiske og komplekse produktionsapparat, der kører 24/7.

 2. Politisk indflydelse

  Vi indgår aktivt i den politiske debat og bringer procesvirksomhedernes udfordringer til bordet, når der tages politiske beslutninger og lovgivning omkring energiafgifter, kvalificeret arbejdskraft og miljømæssige forhold.

 3. Rådgivning

  Vi tilbyder speciel rådgivning omkring lovgivningen for skifteholdsarbejde (Kap. III Arbejdstiden, §15), der er helt central for procesvirksomheder, der kører 24/7.

 4. Fagligt & politisk netværk

  Som din eksklusive erhversklub tilbyder vi stærke faglige og politiske netværk og udvalg. Du får konkret politisk indflydelse og indblik i viden og erfaringer fra de dygtigste internationalt orienterede produktionsvirksomheder i Danmark.

 5. Specialuddannelser & kurser

  Procesindustrien tilbyder unikke uddannelser og kurser, som er specielt relevante for virksomheder med procesanlæg. Du får adgang og indflydelse på vores egen procesoperatør- og proceslederuddannelser, samt kurser i blandt andet overenskomster og regler for skifteholdsarbejde. 

 6. Analyser & statistik

  Du får adgang til unikke analyser og statistikker for procesindustrien, herunder lønstatistik, konjunktur- og beskæftigelsesanalyser.

Kontingent til Procesindustrien?

I 2019 udgør det årlige kontingent for medlemskab af PI 0,013 procent af den udbetalte lønsum i 2018. Det svarer til en fordelagtigt pris på ca. 50 kr. pr. medarbejder. Minimumskontingentet er kr. 1.900. ekskl. moms.

For at være medlem af Procesindustrien skal din virksomhed være tilknyttet DI enten som medlem, associeret eller iværksætter.

Kontingent til DI?

Din virksomhed kan blive tilknyttet DI på tre måder:

Medlem af DI
I 2019 udgør det årlige kontingent for medlemskab af DI 0,24 procent af den udbetalte lønsum i 2018. Minimumskontingentet er kr. 5.288. ekskl. moms. (For virksomheder med overenskomst).

Associeret til DI
I 2019 udgør det årlige kontingent for associeret til DI kr. 1.150 pr. fuldtidsbeskæftiget medarbejder i 2018. Deltidsmedarbejdere omregnes til fuldtidsmedarbejdere. (For virksomheder der ikke er omfattet af overenskomst).

Iværksætter
Medlemskabet af både DI er gratis det første år.

Læs mere om dine muligheder

 

Susanne Andersen

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 3916
 • Mobil +45 2949 4631
 • E-mail san@di.dk